Rondleiding door Breda

Een leuke informatieve rondleiding langs de hotspots van Breda!

MEER INFO

Puzzeltour door Breda

Breda op unieke wijze verkennen met deze Puzzel Tour!

MEER INFO

Pubquiz Tour Breda

Een mooie tour langs gezellige cafés of horecalocaties in Breda!

MEER INFO

Escape Game Breda

Een spannende game door Breda, waarbij u drie delen moet vrij spelen.

MEER INFO

Kinder Speurtocht Breda

Een leuke speurtocht door het centrum van Breda speciaal voor kinderen!

MEER INFO

De stad ontdekken tijdens dit interactieve stadsspel Breda?

Maak dan een super leuke tour op de smartphone tijdens dit stadsspel Breda en speel één van onze games door het centrum! Geen suffe rondleiding maar een unieke manier om de hotspots van de stad te ontdekken met dit speciale stadsspel Breda. Individueel, met z’n tweeën maar ook als groep waarbij een ieder op zijn eigen smartphone de route volgt en informatie, vragen en andere uitdagingen te wachten staan. Zodoende zie en beleef je de stad alleen of samen, maar op speelse wijze. Speel daarom een super leuke Puzzeltocht door het centrum van Breda. De Escape Game met spannende vragen en codes. De Pubquiz tour die u langs drie horecagelegenheden gaat leiden. Of de Kinderspeurtocht speciaal voor de kleinsten met puzzels, video’s en vragen voor kinderen. Een leuke manier om het centrum van de stad te ontdekken door middel van dit smartphone stadsspel Breda!

Tour Hoorn

Wat deelnemers over ons zeggen

“Super leuke puzzeltour door Amsterdam gespeeld! Tijdens een weekendje weg wilde mijn vriend en ik de hotspots van Amsterdam graag zien. Geen suffe rondleiding maar juist op een speelse manier maakte een bezichtiging van de stad tot een onwijs leuke belevenis!”

Andre en Moniek, Puzzeltour in Amsterdam

“Tijdens een dagje naar Utrecht hadden wij geen zin in allerlei informatie over de stad, maar wilde we wel een leuk tourtje maken door het centrum. De Escape Game was hierin een uitkomst. Hele leuke game waarbij je het centrum ziet en je ondertussen achterna gezeten wordt door pacmans en zombies!”

Susan en Femke, Escape Game in Utrecht

“Zelf een rondleiding met de app gedaan samen met mijn vrouw door Alkmaar. Leuke tocht waarbij we veel te weten zijn gekomen over de stad.”

Herman en Anneke, Rondleiding in Alkmaar

“Voor mijn zoon zijn partijtje de kinder speurtocht geboekt waarbij we samen met 9 vriendjes door de stad zijn gegaan. Leuke opdrachten en actuele filmpjes kwamen voorbij. De kinderen vonden het top!”

Silvia van der Ven, Kinder Speurtocht in Hoorn

“Met 3 vrienden de Pubquiz tour gedaan door Breda. Super leuke middag gehad waarbij we in drie café’s een biertje hebben gedaan en ondertussen de quiz op de app hebben gespeeld. Aanrader!”

Anton Sierkstra, Pubquiz Tour in Breda