Rondleiding door Medemblik

Een leuke informatieve rondleiding langs de hotspots van Medemblik!

Puzzeltour door Medemblik

Medemblik op unieke wijze verkennen met deze Puzzel Tour!

Pubquiz Tour Medemblik

Een mooie tour langs gezellige cafés of horecalocaties in Medemblik!

Escape Game Medemblik

Een spannende game door Medemblik, waarbij u drie delen moet vrij spelen.

Kinder Speurtocht Medemblik

Een leuke speurtocht door het centrum van Medemblik speciaal voor kinderen!

Ontdek de stad Medemblik en Kasteel Radboud!

Op unieke wijze de stad Medemblik bezoeken of Kasteel Radboud? Maak dan op interactieve wijze een tour door Medemblik of Kasteel Radboud met één van onze games! Geen suffe rondleiding maar een unieke manier om de hotspots van de stad of het kasteel te ontdekken. Individueel, met z’n tweeën maar ook als groep waarbij een ieder op zijn eigen smartphone de route volgt en informatie, vragen en andere uitdagingen te wachten staan. Zodoende zie en beleef je de stad of Kasteel Radboud op speelse wijze. Speel daarom de Puzzeltocht door het centrum van Medemblik. De Escape Game met spannende vragen. Een Puzzeltour door Kasteel Radboud. Of de Kinderspeurtocht speciaal voor de kleinsten. Een leuke manier om Medemblik en Kasteel Radboud te ontdekken tijdens deze super leuke interactieve games op de smartphone of tablet!

Tour Hoorn

Wat deelnemers over ons zeggen

“Super leuke puzzeltour door Amsterdam gespeeld! Tijdens een weekendje weg wilde mijn vriend en ik de hotspots van Amsterdam graag zien. Geen suffe rondleiding maar juist op een speelse manier maakte een bezichtiging van de stad tot een onwijs leuke belevenis!”

Andre en Moniek, Puzzeltour in Amsterdam

“Tijdens een dagje naar Utrecht hadden wij geen zin in allerlei informatie over de stad, maar wilde we wel een leuk tourtje maken door het centrum. De Escape Game was hierin een uitkomst. Hele leuke game waarbij je het centrum ziet en je ondertussen achterna gezeten wordt door pacmans en zombies!”

Susan en Femke, Escape Game in Utrecht

“Zelf een rondleiding met de app gedaan samen met mijn vrouw door Alkmaar. Leuke tocht waarbij we veel te weten zijn gekomen over de stad.”

Herman en Anneke, Rondleiding in Alkmaar

“Voor mijn zoon zijn partijtje de kinder speurtocht geboekt waarbij we samen met 9 vriendjes door de stad zijn gegaan. Leuke opdrachten en actuele filmpjes kwamen voorbij. De kinderen vonden het top!”

Silvia van der Ven, Kinder Speurtocht in Hoorn

“Met 3 vrienden de Pubquiz tour gedaan door Breda. Super leuke middag gehad waarbij we in drie café’s een biertje hebben gedaan en ondertussen de quiz op de app hebben gespeeld. Aanrader!”

Anton Sierkstra, Pubquiz Tour in Breda