Home/Escape Game

Escape Game

14,95 incl. BTW

Een spannende game door de stad! Wij laten u het centrum ervaren in maar liefst drie delen. Deze drie delen (of ook wel Area’s genoemd) moet u vrij zien te spelen. In iedere Area zijn 4 locaties en dus ook 4 vragen te spelen. Weet u de juiste antwoorden te achterhalen? Dan ontvangt u cijfers om een code te vormen.Lees verder

Met de juiste code kunt u het slot openen van de volgende Area en kunt u verder komen in de game en de stad. Lukt het niet de code te achterhalen? Dan speelt u een strafvraag en kost het u extra tijd en punten! Op deze wijze maakt u een mooie tour door het centrum in maar liefst 1,5 á 2 uur tijd.

Maar pas op! Want iedere Area heeft zijn eigen bewakers (Pac-Man’s, zombie’s en andere gedaantes) die punten afsnoepen wanneer ze u op de plattegrond in de app weten te pakken. Weet u de meeste punten te scoren tijdens deze spannende tour door de stad!

Tip!
Bent u met z’n tweeën of meer? Speel de game op verschillende smartphones waarbij u na afloop de eindscore gaat vergelijken met elkaar. Wie heeft de hoogste score na een bezoek aan de verschillende locaties in de stad!

Opmerking indien u Texel selecteert
De Escape Game op Texel vind plaats in (en rondom) De Koog en kunt u lopend volbrengen.

Groepen
Bent u met een groep of bedrijf bestaande uit 10 personen of meer? Dan is het ook mogelijk deze game te spelen als één groep. Iedere deelnemer speelt de game op zijn smartphone of tablet en zet een individuele score neer. Wij laten u in één groep samen spelen zodat totaalscores tijdens en na afloop te zien zijn en er een winnaar ontstaat. Indien u dit graag wenst stuurt u een email naar info@tourindestad.nl.

Hoe gaat het in zijn werk:

1. Koop de tour of game aan via deze webshop.
2. Ontvang een email vanuit MooveGo met daarin een unieke link.
3. Open de link en download de ‘MooveGo’ App op uw smartphone/tablet.
4. Open de App en start uw tour door de stad!

Let op: Zorg dat uw smartphone een volle accu heeft en niet ouder als 3 jaar is.
Mocht dit wel het geval zijn raden wij u aan om een powerbank mee te nemen.

Vanwege de Amerikaanse blokkade op Huawei toestellen kan het zijn dat de
MooveGo App niet goed werkt doordat er onderdelen worden geblokt. Wij
raden u aan om onze games op het moment niet op Huawei toestellen te spelen.

Extra informatie

Kies uw stad

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ga naar de bovenkant