Home/Pubquiz Tour

Pubquiz Tour

14,95 incl. BTW

Een mooie tour langs gezellige cafés of horecalocaties! Tijdens deze wandeling bezoekt u het centrum van de stad en leiden wij u rond. Volg de route die we voor u hebben uitgestippeld waarbij u de hotspots van de stad gaat zien.Lees verder

Deze route volgt u op de app waarop een plattegrond van het stadscentrum te zien is. Onderweg komt u langs minimaal 3 cafés waar u (op eigen gelegenheid) binnen een borrel kunt nuttigen. Tevens schakelt de app bij deze cafés automatisch over waarbij u een gezellige pubquiz gaat spelen vol vragen, muziekfragmenten en video’s uit de oude doos.

Deze tour is voor de echte borrelaars onder ons die het leuk vinden om een onbekende stad te zien, maar niet op zware informatieve stof zitten te wachten. Op deze wijze bezoekt u op een leuke wijze de stad, en geniet u onderweg van de lokale horeca.

Tip!
Bent u met z’n tweeën of meer? Speel de game op verschillende smartphones waarbij u na afloop de eindscore gaat vergelijken met elkaar. Wie heeft de hoogste score na een bezoek aan 3 cafés!

Groepen
Bent u met een groep of bedrijf bestaande uit 10 personen of meer? Dan is het ook mogelijk deze game te spelen als één groep. Iedere deelnemer speelt de game op zijn smartphone of tablet en zet een individuele score neer. Wij laten u in één groep samen spelen zodat totaalscores tijdens en na afloop te zien zijn en er een winnaar ontstaat. Indien u dit graag wenst stuurt u een email naar info@tourindestad.nl.

Hoe gaat het in zijn werk:

1. Koop de tour of game aan via deze webshop.
2. Ontvang een email vanuit MooveGo met daarin een unieke link.
3. Open de link en download de ‘MooveGo’ App op uw smartphone/tablet.
4. Open de App en start uw tour door de stad!

Extra informatie

Kies uw stad

, , , , , , , , , , , , , ,

Go to Top