Home/Kinder Speurtocht

Kinder Speurtocht

12,95 incl. BTW

Een leuke speurtocht door het centrum van de stad speciaal voor kinderen! Kom en ga mee langs verschillende locaties. Volg de route die leidt naar de leukste hotspots van de stad. Aangekomen springt de app op je smartphone automatisch over naar een puzzel van een gebouw, beeld of andere bezienswaardigheid waar je op dat moment voor staat. Puzzelen maar!Lees verder

Maar dat is niet alles want daarna komt er nog een leuke vraag op een muziek- of videofragment voorbij en heb je maar liefst 15 seconden de tijd om het juiste antwoorden te geven. Lukt het jouw om zoveel mogelijk puzzels en vragen correct op te lossen? Dan verdien jij de meeste punten en haal je wellicht de hoogste score!

Volwassentour en Kinder Speurtocht combineren?
Bent u met kinderen een dagje weg in een onbekende stad, en wilt u deze graag bezoeken. Dan kunt u de Kinder Speurtocht combineren met de Rondleiding of Puzzeltour door de stad die geschikt zijn voor volwassenen. Deze gaan namelijk langs dezelfde locaties als de Kinder Speurtocht zodat deze gecombineerd kunnen worden.

Groepen
Bent u met een groep bestaande uit 10 kinderen of meer? Dan is het ook mogelijk deze game te spelen als één groep. Iedere deelnemer speelt de game op zijn smartphone of tablet en zet een individuele score neer. Wij laten u in één groep samen spelen zodat totaalscores tijdens en na afloop te zien zijn en er een winnaar ontstaat. Indien u dit graag wenst stuurt u een email naar info@tourindestad.nl.

Hoe gaat het in zijn werk:

1. Koop de tour of game aan via deze webshop.
2. Ontvang een email vanuit MooveGo met daarin een unieke link.
3. Open de link en download de ‘MooveGo’ App op uw smartphone/tablet.
4. Open de App en start uw tour door de stad!

Extra informatie

Kies uw stad

, , , , , , , , , , , , , ,

Go to Top