Rondleiding door Amersfoort

Een leuke informatieve rondleiding langs de hotspots van Amersfoort!

Puzzeltour door Amersfoort

Amersfoort op unieke wijze verkennen met deze Puzzel Tour!

Pubquiz Tour Amersfoort

Een mooie tour langs gezellige cafés of horecalocaties in Amersfoort!

Escape Game

Een spannende game door Amersfoort, waarbij u drie delen moet vrij spelen.

Kinder Speurtocht

Een leuke speurtocht door het centrum van Amersfoort speciaal voor kinderen!

De stad ontdekken tijdens deze mobiele rondleiding Amersfoort?

Maak dan een leuke tour tijdens deze mobiele rondleiding Amersfoort met één van onze games door het centrum van de stad! Geen suffe rondleiding maar een unieke manier om de hotspots van de stad tijdens deze mobiele rondleiding Amersfoort te ontdekken. Individueel, met z’n tweeën maar ook als groep waarbij een ieder op zijn eigen smartphone de route volgt en informatie, vragen en andere uitdagingen te wachten staan. Zodoende zie en beleef je de stad op speelse wijze. Speel daarom de Puzzeltocht door het centrum. De Escape Game met spannende vragen. De Pubquiz tour langs drie horecagelegenheden. Of de Kinderspeurtocht speciaal voor de kleinsten. Een leuke manier om het centrum te ontdekken tijdens deze super leuke mobiele rondleiding Amersfoort!

Tour Hoorn

Wat deelnemers over ons zeggen

“Super leuke puzzeltour door Amsterdam gespeeld! Tijdens een weekendje weg wilde mijn vriend en ik de hotspots van Amsterdam graag zien. Geen suffe rondleiding maar juist op een speelse manier maakte een bezichtiging van de stad tot een onwijs leuke belevenis!”

Andre en Moniek, Puzzeltour in Amsterdam

“Tijdens een dagje naar Utrecht hadden wij geen zin in allerlei informatie over de stad, maar wilde we wel een leuk tourtje maken door het centrum. De Escape Game was hierin een uitkomst. Hele leuke game waarbij je het centrum ziet en je ondertussen achterna gezeten wordt door pacmans en zombies!”

Susan en Femke, Escape Game in Utrecht

“Zelf een rondleiding met de app gedaan samen met mijn vrouw door Alkmaar. Leuke tocht waarbij we veel te weten zijn gekomen over de stad.”

Herman en Anneke, Rondleiding in Alkmaar

“Voor mijn zoon zijn partijtje de kinder speurtocht geboekt waarbij we samen met 9 vriendjes door de stad zijn gegaan. Leuke opdrachten en actuele filmpjes kwamen voorbij. De kinderen vonden het top!”

Silvia van der Ven, Kinder Speurtocht in Hoorn

“Met 3 vrienden de Pubquiz tour gedaan door Breda. Super leuke middag gehad waarbij we in drie café’s een biertje hebben gedaan en ondertussen de quiz op de app hebben gespeeld. Aanrader!”

Anton Sierkstra, Pubquiz Tour in Breda