Escape Game

14,95 incl. BTW

Een spannende game door de stad! Wij laten u het centrum ervaren in maar liefst drie delen. Deze drie delen (of ook wel Area’s genoemd) moet u vrij zien te spelen. In iedere Area zijn 4 locaties en dus ook 4 vragen te spelen. Weet u de juiste antwoorden te achterhalen? Dan ontvangt u cijfers om een code te vormen. Met de juiste code kunt u het slot openen van de volgende Area en kunt u verder komen in de game en de stad. Lukt het niet de code te achterhalen? Dan speelt u een strafvraag en kost het u extra tijd en punten! Op deze wijze maakt u een mooie tour door het centrum in maar liefst 1,5 á 2 uur tijd.

Maar pas op! Want iedere Area heeft zijn eigen bewakers (Pac-Man’s, zombie’s en andere gedaantes) die punten afsnoepen wanneer ze u op de plattegrond in de app weten te pakken. Weet u de meeste punten te scoren tijdens deze spannende tour door de stad!

Let op; De Escape Game is qua opdrachten in iedere stad hetzelfde, enkel de route is anders.

Tip!
Bent u met z’n tweeën of meer? Speel de game op verschillende smartphones waarbij u na afloop de eindscore gaat vergelijken met elkaar. Wie heeft de hoogste score na een bezoek aan de verschillende locaties in de stad!

Opmerking indien u Texel selecteert
De Escape Game op Texel vind plaats in (en rondom) De Koog en kunt u lopend volbrengen.

Hoe gaat het in zijn werk:

1. Koop de tour of game aan via deze webshop.
2. Ontvang een email vanuit MooveGo met daarin een unieke link.
3. Open de link en download de ‘MooveGo’ App op uw smartphone/tablet.
4. Open de App en start uw tour door de stad!

Is uw smartphone geschikt voor een Tour?
Zorg dat u de game gaat spelen op een smartphone die niet ouder is als 3 jaar en up-to-date is qua software. Verder dient u een volle accu te hebben. De App en smartphone blijven gedurende de hele game actief en dus energie vragen. Net als wanneer u uw smartphone gebruikt als routeplanner gaat de accu qua vermogen snel omlaag. Neem voor de zekerheid een oplader mee (om eventueel bij een horecalocatie op te laden) of gebruik een powerbank.

Let op; Vanwege de Amerikaanse blokkade op Huawei toestellen kan het zijn dat de MooveGo App niet goed werkt doordat er onderdelen worden geblokkeerd. Wij raden u aan om onze games niet op Huawei toestellen te spelen.

Extra informatie

Kies uw stad

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ga naar de bovenkant