Kinder Speurtocht

12,95 incl. BTW

Een leuke speurtocht door het centrum van de stad speciaal voor kinderen! Kom en ga mee langs verschillende locaties. Volg de route die leidt naar de leukste hotspots van de stad. Aangekomen springt de app op je smartphone automatisch over naar een puzzel van een gebouw, beeld of andere bezienswaardigheid waar je op dat moment voor staat. Puzzelen maar! Maar dat is niet alles want daarna komt er nog een leuke vraag op een muziek- of videofragment voorbij en heb je maar liefst 15 seconden de tijd om het juiste antwoorden te geven. Lukt het jouw om zoveel mogelijk puzzels en vragen correct op te lossen? Dan verdien jij de meeste punten en haal je wellicht de hoogste score!

Advies leeftijd: 12 jaar en ouder

Volwassentour en Kinder Speurtocht combineren?
Bent u met kinderen een dagje weg in een onbekende stad, en wilt u deze graag bezoeken. Dan kunt u de Kinder Speurtocht combineren met de Rondleiding of Puzzeltour door de stad die geschikt zijn voor volwassenen. Deze gaan namelijk langs dezelfde locaties als de Kinder Speurtocht zodat deze gecombineerd kunnen worden.

Opmerking indien u Texel selecteert
De Kinder Speurtocht op Texel gaat over het hele eiland en kan per fiets of auto worden uitgevoerd.

Hoe gaat het in zijn werk:

1. Koop de tour of game aan via deze webshop.
2. Ontvang een email vanuit MooveGo met daarin een unieke link.
3. Open de link en download de ‘MooveGo’ App op uw smartphone/tablet.
4. Open de App en start uw tour door de stad!

Is uw smartphone geschikt voor een Tour?
Zorg dat u de game gaat spelen op een smartphone die niet ouder is als 3 jaar en up-to-date is qua software. Verder dient u een volle accu te hebben. De App en smartphone blijven gedurende de hele game actief en dus energie vragen. Net als wanneer u uw smartphone gebruikt als routeplanner gaat de accu qua vermogen snel omlaag. Neem voor de zekerheid een oplader mee (om eventueel bij een horecalocatie op te laden) of gebruik een powerbank.

Let op; Vanwege de Amerikaanse blokkade op Huawei toestellen kan het zijn dat de MooveGo App niet goed werkt doordat er onderdelen worden geblokkeerd. Wij raden u aan om onze games niet op Huawei toestellen te spelen.

Extra informatie

Kies uw stad

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ga naar de bovenkant