Pubquiz Tour

14,95 incl. BTW

Een mooie tour langs gezellige cafés of horecalocaties! Tijdens deze wandeling bezoekt u het centrum van de stad en leiden wij u rond. Volg de route die we voor u hebben uitgestippeld waarbij u de hotspots van de stad gaat zien. Deze route volgt u op de app waarop een plattegrond van het stadscentrum te zien is. Onderweg komt u langs minimaal 3 cafés waar u (op eigen gelegenheid) binnen een borrel kunt nuttigen. Tevens schakelt de app bij deze cafés automatisch over waarbij u een gezellige pubquiz gaat spelen vol vragen, muziekfragmenten en video’s uit de oude doos.

Deze tour is voor de echte borrelaars onder ons die het leuk vinden om een onbekende stad te zien, maar niet op zware informatieve stof zitten te wachten. Op deze wijze bezoekt u op een leuke wijze de stad, en geniet u onderweg van de lokale horeca.

Let op; De Pubquiz Tour is qua opdrachten in iedere stad hetzelfde, enkel de route is anders.

Tip!
Bent u met z’n tweeën of meer? Speel de game op verschillende smartphones waarbij u na afloop de eindscore gaat vergelijken met elkaar. Wie heeft de hoogste score na een bezoek aan 3 cafés!

Opmerking indien u Texel selecteert
De Pubquiz Tour op Texel start in Oudeschild, gaat vervolgens langs Den Burg en eindigt in De Koog. Wij raden u aan dit per fiets uit te voeren.

Hoe gaat het in zijn werk:

1. Koop de tour of game aan via deze webshop.
2. Ontvang een email vanuit MooveGo met daarin een unieke link.
3. Open de link en download de ‘MooveGo’ App op uw smartphone/tablet.
4. Open de App en start uw tour door de stad!

Is uw smartphone geschikt voor een Tour?
Zorg dat u de game gaat spelen op een smartphone die niet ouder is als 3 jaar en up-to-date is qua software. Verder dient u een volle accu te hebben. De App en smartphone blijven gedurende de hele game actief en dus energie vragen. Net als wanneer u uw smartphone gebruikt als routeplanner gaat de accu qua vermogen snel omlaag. Neem voor de zekerheid een oplader mee (om eventueel bij een horecalocatie op te laden) of gebruik een powerbank.

Let op; Vanwege de Amerikaanse blokkade op Huawei toestellen kan het zijn dat de MooveGo App niet goed werkt doordat er onderdelen worden geblokkeerd. Wij raden u aan om onze games niet op Huawei toestellen te spelen.

Extra informatie

Kies uw stad

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ga naar de bovenkant