Puzzel Tour door de stad

14,95 incl. BTW

De stad zelf verkennen op unieke wijze? Speel dan deze Puzzel Tour door de stad! Via de app leiden wij u langs de leukste, mooiste en meest bijzondere plekjes van het centrum. Bezoek de vele bezienswaardigheden in ongeveer 1,5 á 2 uur tijd en kom van alles te weten over hetgeen te zien is onderweg. Naast de informatie over de bezienswaardigheden ontvangt u per locatie een meerkeuze vraag via de app, en puzzelt u zodoende langs 11 verschillende locaties. Scoor diverse letters welke nodig zijn om de puzzel aan het einde van de tour compleet te maken!

Op deze wijze bezoekt u de stad tijdens bijvoorbeeld een city-trip of dagje uit zowel informatief als op speelse wijze!

Tip!
Bent u met z’n tweeën of meer? Speel de game op verschillende smartphones waarbij u na afloop de eindscore gaat vergelijken met elkaar. Wie heeft de hoogste score na een bezoek aan de 11 locaties in de stad!

Kinderen
Voor kinderen hebben wij de kindertour die langs dezelfde locaties gaat als deze Puzzel Tour. Ouders kunnen de Puzzel Tour doen waarbij tegelijkertijd de kinderen de kinder Tour doen vol puzzels, de memory en een leuke muziekquiz.

Opmerking indien u Texel selecteert
De Puzzel Tour op Texel gaat over het hele eiland en kan per fiets of auto worden uitgevoerd.

Hoe gaat het in zijn werk:

1. Koop de tour of game aan via deze webshop.
2. Ontvang een email vanuit MooveGo met daarin een unieke link.
3. Open de link en download de ‘MooveGo’ App op uw smartphone/tablet.
4. Open de App en start uw tour door de stad!

Is uw smartphone geschikt voor een Tour?
Zorg dat u de game gaat spelen op een smartphone die niet ouder is als 3 jaar en up-to-date is qua software. Verder dient u een volle accu te hebben. De App en smartphone blijven gedurende de hele game actief en dus energie vragen. Net als wanneer u uw smartphone gebruikt als routeplanner gaat de accu qua vermogen snel omlaag. Neem voor de zekerheid een oplader mee (om eventueel bij een horecalocatie op te laden) of gebruik een powerbank.

Let op; Vanwege de Amerikaanse blokkade op Huawei toestellen kan het zijn dat de MooveGo App niet goed werkt doordat er onderdelen worden geblokkeerd. Wij raden u aan om onze games niet op Huawei toestellen te spelen.

Extra informatie

Kies uw stad

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ga naar de bovenkant