Rondleiding door de stad

12,95 incl. BTW

Een leuke informatieve rondleiding beleven waarbij je de hotspots van de stad te zien krijgt? Dat is deze gezellige rondleiding door de stad! Op de plattegrond van het stadscentrum ziet u 11 verschillende locaties staan die u in willekeurige volgorde kunt bezoeken. Zodra u op één van de locaties aanwezig bent schakelt het systeem automatisch over en ontvangt u de nodige informatie, leuke weetjes of spannende informatieve verhalen over de bezienswaardigheid waar u voor staat. Op deze wijze maakt u een mooie tour langs de hotspots van de stad in +/- 1,5 tot 2 uur tijd! Prijs

Kinderen
Voor kinderen hebben wij de kindertour die langs dezelfde locaties gaat als de rondleiding door de stad. Ouders kunnen de rondleiding door de stad doen waarbij tegelijkertijd de kinderen de kinder Tour kunnen doen vol puzzels, memory en een leuke muziekquiz.

Artikelnummer: 0001-1 Categorieën: , , Tags: ,

Hoe gaat het in zijn werk:

1. Koop de tour of game aan via deze webshop.
2. Ontvang een email vanuit MooveGo met daarin een unieke link.
3. Open de link en download de ‘MooveGo’ App op uw smartphone/tablet.
4. Open de App en start uw tour door de stad!

Is uw smartphone geschikt voor een Tour?
Zorg dat u de game gaat spelen op een smartphone die niet ouder is als 3 jaar en up-to-date is qua software. Verder dient u een volle accu te hebben. De App en smartphone blijven gedurende de hele game actief en dus energie vragen. Net als wanneer u uw smartphone gebruikt als routeplanner gaat de accu qua vermogen snel omlaag. Neem voor de zekerheid een oplader mee (om eventueel bij een horecalocatie op te laden) of gebruik een powerbank.

Let op; Vanwege de Amerikaanse blokkade op Huawei toestellen kan het zijn dat de MooveGo App niet goed werkt doordat er onderdelen worden geblokkeerd. Wij raden u aan om onze games niet op Huawei toestellen te spelen.

Extra informatie

Kies uw stad

,

Ga naar de bovenkant