Rondleiding over Texel

Een leuke informatieve rondleiding langs de hotspots van Texel!

MEER INFO

Puzzeltour over Texel

Texel op unieke wijze verkennen met deze Puzzel Tour!

MEER INFO

Pubquiz Tour Texel

Een mooie tour langs gezellige cafés of horecalocaties op Texel!

MEER INFO

Escape Game Texel

Een spannende game door de Koog, waarbij u drie delen moet vrij spelen.

MEER INFO

Kinder Speurtocht

Een leuke speurtocht over het eiland Texel speciaal voor kinderen!

MEER INFO

Het eiland ontdekken tijdens deze interactieve rondleiding Texel?

Maak dan een leuke tour tijdens deze interactieve rondleiding Texel met één van onze games over het eiland! Geen suffe rondleiding maar een unieke manier om de hotspots van het eiland tijdens deze interactieve rondleiding Texel te ontdekken. Individueel, met z’n tweeën maar ook als groep waarbij een ieder op zijn eigen smartphone de route volgt en informatie, vragen en andere uitdagingen te wachten staan. Zodoende zie en beleef je de stad op speelse wijze. Speel daarom de Puzzeltocht over het eiland. De Escape Game met spannende vragen. De Pubquiz tour langs drie horecagelegenheden. Of de Kinderspeurtocht speciaal voor de kleinsten. Een leuke manier om het eiland te ontdekken tijdens deze super leuke interactieve rondleiding Texel!

Tour Hoorn

Wat deelnemers over ons zeggen

“Super leuke puzzeltour door Amsterdam gespeeld! Tijdens een weekendje weg wilde mijn vriend en ik de hotspots van Amsterdam graag zien. Geen suffe rondleiding maar juist op een speelse manier maakte een bezichtiging van de stad tot een onwijs leuke belevenis!”

Andre en Moniek, Puzzeltour in Amsterdam

“Tijdens een dagje naar Utrecht hadden wij geen zin in allerlei informatie over de stad, maar wilde we wel een leuk tourtje maken door het centrum. De Escape Game was hierin een uitkomst. Hele leuke game waarbij je het centrum ziet en je ondertussen achterna gezeten wordt door pacmans en zombies!”

Susan en Femke, Escape Game in Utrecht

“Zelf een rondleiding met de app gedaan samen met mijn vrouw door Alkmaar. Leuke tocht waarbij we veel te weten zijn gekomen over de stad.”

Herman en Anneke, Rondleiding in Alkmaar

“Voor mijn zoon zijn partijtje de kinder speurtocht geboekt waarbij we samen met 9 vriendjes door de stad zijn gegaan. Leuke opdrachten en actuele filmpjes kwamen voorbij. De kinderen vonden het top!”

Silvia van der Ven, Kinder Speurtocht in Hoorn

“Met 3 vrienden de Pubquiz tour gedaan door Breda. Super leuke middag gehad waarbij we in drie café’s een biertje hebben gedaan en ondertussen de quiz op de app hebben gespeeld. Aanrader!”

Anton Sierkstra, Pubquiz Tour in Breda