• Escape Game

  14,95 incl. BTW
  Een spannende game door de stad! Wij laten u het centrum ervaren in maar liefst drie delen. Deze drie delen (of ook wel Area’s genoemd) moet u vrij zien te spelen. In iedere Area zijn 4 locaties en dus ook 4 vragen te spelen. Weet u de juiste antwoorden te achterhalen? Dan ontvangt u cijfers om een code te vormen. Met de juiste code kunt u het slot openen van de volgende Area en kunt u verder komen in de game en de stad. Lukt het niet de code te achterhalen? Dan speelt u een strafvraag en kost het u extra tijd en punten! Op deze wijze maakt u een mooie tour door het centrum in maar liefst 1,5 á 2 uur tijd. Maar pas op! Want iedere Area heeft zijn eigen bewakers (Pac-Man’s, zombie’s en andere gedaantes) die punten afsnoepen wanneer ze u op de plattegrond in de app weten te pakken. Weet u de meeste punten te scoren tijdens deze spannende tour door de stad! Let op; De Escape Game is qua opdrachten in iedere stad hetzelfde, enkel de route is anders. Tip! Bent u met z’n tweeën of meer? Speel de game op verschillende smartphones waarbij u na afloop de eindscore gaat vergelijken met elkaar. Wie heeft de hoogste score na een bezoek aan de verschillende locaties in de stad! Opmerking indien u Texel selecteert De Escape Game op Texel vind plaats in (en rondom) De Koog en kunt u lopend volbrengen.
 • Kinder Speurtocht

  12,95 incl. BTW
  Een leuke speurtocht door het centrum van de stad speciaal voor kinderen! Kom en ga mee langs verschillende locaties. Volg de route die leidt naar de leukste hotspots van de stad. Aangekomen springt de app op je smartphone automatisch over naar een puzzel van een gebouw, beeld of andere bezienswaardigheid waar je op dat moment voor staat. Puzzelen maar! Maar dat is niet alles want daarna komt er nog een leuke vraag op een muziek- of videofragment voorbij en heb je maar liefst 15 seconden de tijd om het juiste antwoorden te geven. Lukt het jouw om zoveel mogelijk puzzels en vragen correct op te lossen? Dan verdien jij de meeste punten en haal je wellicht de hoogste score! Advies leeftijd: 12 jaar en ouder Volwassentour en Kinder Speurtocht combineren? Bent u met kinderen een dagje weg in een onbekende stad, en wilt u deze graag bezoeken. Dan kunt u de Kinder Speurtocht combineren met de Rondleiding of Puzzeltour door de stad die geschikt zijn voor volwassenen. Deze gaan namelijk langs dezelfde locaties als de Kinder Speurtocht zodat deze gecombineerd kunnen worden. Opmerking indien u Texel selecteert De Kinder Speurtocht op Texel gaat over het hele eiland en kan per fiets of auto worden uitgevoerd.
 • Pubquiz Tour

  14,95 incl. BTW
  Een mooie tour langs gezellige cafés of horecalocaties! Tijdens deze wandeling bezoekt u het centrum van de stad en leiden wij u rond. Volg de route die we voor u hebben uitgestippeld waarbij u de hotspots van de stad gaat zien. Deze route volgt u op de app waarop een plattegrond van het stadscentrum te zien is. Onderweg komt u langs minimaal 3 cafés waar u (op eigen gelegenheid) binnen een borrel kunt nuttigen. Tevens schakelt de app bij deze cafés automatisch over waarbij u een gezellige pubquiz gaat spelen vol vragen, muziekfragmenten en video’s uit de oude doos. Deze tour is voor de echte borrelaars onder ons die het leuk vinden om een onbekende stad te zien, maar niet op zware informatieve stof zitten te wachten. Op deze wijze bezoekt u op een leuke wijze de stad, en geniet u onderweg van de lokale horeca. Let op; De Pubquiz Tour is qua opdrachten in iedere stad hetzelfde, enkel de route is anders. Tip! Bent u met z’n tweeën of meer? Speel de game op verschillende smartphones waarbij u na afloop de eindscore gaat vergelijken met elkaar. Wie heeft de hoogste score na een bezoek aan 3 cafés! Opmerking indien u Texel selecteert De Pubquiz Tour op Texel start in Oudeschild, gaat vervolgens langs Den Burg en eindigt in De Koog. Wij raden u aan dit per fiets uit te voeren.
 • Puzzel Tour door de stad

  14,95 incl. BTW
  De stad zelf verkennen op unieke wijze? Speel dan deze Puzzel Tour door de stad! Via de app leiden wij u langs de leukste, mooiste en meest bijzondere plekjes van het centrum. Bezoek de vele bezienswaardigheden in ongeveer 1,5 á 2 uur tijd en kom van alles te weten over hetgeen te zien is onderweg. Naast de informatie over de bezienswaardigheden ontvangt u per locatie een meerkeuze vraag via de app, en puzzelt u zodoende langs 11 verschillende locaties. Scoor diverse letters welke nodig zijn om de puzzel aan het einde van de tour compleet te maken! Op deze wijze bezoekt u de stad tijdens bijvoorbeeld een city-trip of dagje uit zowel informatief als op speelse wijze! Tip! Bent u met z’n tweeën of meer? Speel de game op verschillende smartphones waarbij u na afloop de eindscore gaat vergelijken met elkaar. Wie heeft de hoogste score na een bezoek aan de 11 locaties in de stad! Kinderen Voor kinderen hebben wij de kindertour die langs dezelfde locaties gaat als deze Puzzel Tour. Ouders kunnen de Puzzel Tour doen waarbij tegelijkertijd de kinderen de kinder Tour doen vol puzzels, de memory en een leuke muziekquiz. Opmerking indien u Texel selecteert De Puzzel Tour op Texel gaat over het hele eiland en kan per fiets of auto worden uitgevoerd.

Titel

Ga naar de bovenkant